opc_loader

Organza zakjes


Organza zakjes en organza zakken, direct uit voorraad leverbaar of 100% maatwerk
 

Als kado zakjes groothandel hebben wij goedkope organzazakjes zakjes van een prachtige kwaliteit, in diverse kleuren en maten op voorraad. Vanaf 2.500 stuks produceren wij 100% maatwerk, geheel volgens uw wensen.

U kunt kiezen uit organza zakjes met satijnen koordje of organza zakjes met satijn lint. 
Afhankelijk van het formaat organza zakje hebben we de breedte van het lint aangepast. Het formaat zakje van 7x12cm heeft een lintbreedte van 6mm en de zak van 20x28cm een breedte van 1,2cm. Ook de koofhoogte van het organzazakje varieert, passend bij de maatverhouding breedte x hoogte.
De organzazakjes zijn zijnaden gestikt. Dit is weliswaar een duurdere productiemethode maar komt de symetrie van de transparante zakjes ten goede en daarmee de kwaliteitsuitstraling van het zakje.
Het doorzichtige organzamateriaal is Medium Heated, niet te hard en niet te zacht. Wij produceren uitsluitend  organza zakjes van een A-kwaliteit organza.

Wilt u uw product meerwaarde geven, dan geeft u de klant haar of zijn aankoop in een mooi organzabuideltje mee. Of heeft u binnenkort een beurs en verpakt u uw producten graag leuk en snel ? Organza-zakjes zijn een geweldige verpakking. Op een snellle en goedkope manier geeft u toegevoegde waarde aan uw producten.

Kijkt u eens naar ons assortiment organza zakjes op voorraad en maak gebruik van onze service van supersnelle levering. Al onze producten hebben een uitstekende prijs-/ kwaliteitverhouding. Ervaart u het zelf!

Ontwerp-op-maat, organza zakjes volgens uw specificaties

Uiteraard kunnen wij vanaf 2.500 stuks de organzazakjes in iedere maat en kleur, met en zonder blokbodem, voor u produceren. Voor uw bedrijfsuiting kunt u ervoor kiezen het 1cm brede satijnen lint te voorzien met uw repeterende logo of naam. Tevens is het mogelijk de transparante zakjes te bedrukken middels zeefdruk. 

Wij hebben graag relaties die hoge eisen stellen. Waarom? We krijgen er meer deskundigheid door. Wij bieden u allerhande mogelijkheden voor een persoonlijke uitstraling op het gebied van kado zakjes. De navigatiebutton organza zakjes ontwerp-op-maat vertelt u meer.

Binnen 8 uur ontvangt u uw offerte met betrekking tot uw persoonlijke organzazakje. Wanneer u akkoord gaat met de prijs en levertermijn produceren wij een monster exact volgens de afspraken. We fotograferen het monster en sturen u de foto digitaal toe. Bij akkoord ronden we de productie binnen 3 weken af en ontvangt u de organza zakjes circa 5 weken later. Het gehele proces neemt 8 weken in beslag.
Wanneer we de organzazakjes invliegen heeft u de maatwerk zakjes binnen 4 weken in huis !.

Wij helpen u met het realiseren van uw persoonlijke cadeau zakjes. Een uitstekende prijs-/ kwaliteitverhouding staat daarbij centraal. Stelt u ons op de proef !