opc_loader

 

De mensen bij Bagsandboxes BV

Sinds 2008 werken we met een enthousiast team van 3 FTE-ers aan onze relaties met veelal klanten uit de zakelijke markt. Zij vinden bij ons een passende cadeauverpakking. 

Doordat we doen wat we beloven en kwaliteitsproducten leveren, kunnen we jaar in jaar uit terugkerende en nieuwe klanten met mooie cadeauzakjes, wijndozen en geschenktassen voorzien.

100% maatwerk is onze kracht en het werkt simpel:
     - u bezoekt onze website en bekijkt de voorraad producten die we voeren.
     - in principe kunnen we ieder product in de gewenste maten, al of niet met een full-colour bedrukking produceren en leveren. 
     - we sturen een monster voor de kwaliteit.
     - wij leveren de technische tekening aan welke u kunt “vullen” met artwork en/of produceren het monster en sturen u foto’s ter bevestiging. 
     - u weet dus precies hoe uw maatwerkproduct eruit gaat zien, of dit nu organza zakjes, stoffen zakjes of wijndozen zijn.

Als geen ander hebben we de kennis in huis om opvallende, exclusieve en toch zeer betaalbare geschenkverpakkingen te ontwikkelen. Zo biedt u uw klanten meerwaarde en onderscheidt u zich positief van uw concurrentie.   
 

Het producten aanbod en specialisatie

Uiteraard leveren we de organza zakjes, wijndozen, cadeautassen en cadeaudoosjes met en zonder logobedrukking.

Omdat wij veel knowhow op het gebied van stoffen en de productie hiervan hebben, is onze specialisatie steeds meer op cadeauzakjes van textiel komen te liggen. Deze voeren we dan ook in vele kwaliteiten, kleuren en maten.
U vindt bij ons o.a. organza zakjes, linnen zakjes, katoenen zakjes, suede zakjes, fluwelen zakjes, satijnen zakjes en jute zakjes. 

Op het gebied van stoffen zakjes is er eigenlijk niets wat we niet onder eigen regie kunnen produceren. 

 

Bio, Eco en Fairtrade producten

Sinds 5 jaar zijn we actief om onze prestaties op het gebied van “eerlijke” en milieu vriendelijke producten verder te verbeteren. 

Wij produceren alles in het zuidoosten van China. Normaliter bezoeken wij eens per jaar de fabrieken waar we produceren. Het management van de fabrieken bezitten ons handboek met productie richtlijnen. 
Belangrijke uitgangspunten in dit handboek zijn:
     - wij gebruiken alleen weefsels welke niet zijn gebleekt waardoor veel minder water nodig is tijdens het productie proces.
     - de 100% katoenen zakjes testen wij op pesticiden en (zware) metalen.
     - zakjes worden aan de binnenzijde afgewerkt met Flatlockstitching om losse draadjes te voorkomen. 
     - voor onze cadeautassen en wijndozen gebruiken wij (massief) papier welke voor 60% bestaat uit gerecycled papier. Het matte- of       glanslaminaat is een 100% gerecycled PE. 

Op het gebied van Bio-katoen, linnen en jute is het erg lastig overtuigend resultaat te boeken. Het is immers moeilijk te controleren van welke velden bijvoorbeeld het katoen exact afkomstig is. Er zijn certificaten van Bio-katoen te koop maar dat vinden wij geen overtuigend bewijs. 

De fabrieken waar wij produceren hebben hun administratie m.b.t. de leeftijd van de medewerker, uurloon, werktijden prima op orde.
Orde, netheid en arbeidsomstandigheden hebben onze volle aandacht. Recent heeft de fabriek, op aandringen van ons, bijvoorbeeld een afzuiginstallatie aangeschaft om de “vezeldeeltjes” welke bij de productie van jute zakjes vrijkomen af te voeren.

Meer weten? Belt u ons dan op 0627130180. Of stuur een e-mail naar:   info@bagsandboxes.nl