opc_loader

Privacyverklaring (AVG) bagsandboxes
 

25 mei 2018
 

Uw privacy is voor bagsandboxes van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn. In deze privacyverklaring leggen uit wat we bij onze webwinkel www.bagsandboxes.nl doen met informatie die we over u hebben.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met bagsandboxes.
 

Afhandeling bestelling
 

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes te kunnen afhandelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank.

Om de afwikkeling van uw bestelling correct te laten verlopen gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).
 

Contact e-mailadres
 

Middels het e-mail adres info@bagsandboxes.nl kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Voor het correct beantwoorden van hiervan gebruiken wij uw e-mailadres, ip-adres, telefoonnummer en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.
 

Uw account
 

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Voor het maken van uw account gebruiken wij uw naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres, factuuradres en betalingsgegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat wij u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.
 

Andere partijen
 

Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de webwinkel of als de wet zegt data dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.
 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
 

Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze webwinkel of als dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Wij werken met bepaalde bedrijven samen om het bedrijfsproces goed te laten verlopen. Denkt u daarbij aan de payment-provider, de bank, transportmaatschappijen en accountancy. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om u te kunnen leveren wat u heeft gekocht.
Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. Wij hebben strikte afspraken met hen en zij moeten de Europese pricacywet naleven.
 

Google analytics
 

Wij gebruiken Google analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de ip-adressen niet anonimiseren.
 

Beveiliging
 

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.
 

Wijziging in deze privacyverklaring
 

Wanneer onze webwinkel op de onderdelen, welke betrekking hebben op de AVG wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum bovenaan de verklaring.
 

Inzage en wijzigen van uw gegevens
 

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens onderaan de verklaring.

U hebt de volgende rechten:

– uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we van u hebben en wat we daarmee doen.
– inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben.
– het laten corrigeren van fouten.
– het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens.
– intrekken van toestemming.
– bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.
 

Uw account laten verwijderen
 

Wanneer u wenst dat uw gegevens uit ons systeem van de webwinkel worden verwijderd dan kunt u een e-mail sturen naar info@bagsandboxes.nl.

Vermeldt u daartoe uw naam en klantnummer. Wij zullen binnen 2 werkdagen uw account verwijderen en sturen u hiervan bevestiging.
 

Klacht indienen
 

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.
 

Contactgegevens
 

Bedrijfsnaam: bagsandboxes vof
Correspondentieadres: Goeman Borgesiuslaan 11
Postcode: 1981 CP
Plaats: Velsen-Zuid
E-mail: info@bagsandboxes.nl
Telefoonnummer: 0255 536278

Menu